Hirdetés

Johnny Depp nélkül készül A Karib-tenger kalózai reboot

|

Már hivatalosan is megerősítették, hogy kedvenc kapitányunk nem fog szerepet kapni a készülő új filmben.

Hirdetés

2003-ban az első Karib-tenger kalózai (A Fekete Gyöngy átka) sikerére senki nem volt felkészülve. Mind kritikailag, mind pedig bevételileg is jól teljesített, és egy ékes példaként szolgált arra, hogy Johnny Depp tud játszani, ha akar − Oscarra is jelölték érte, de Sean Penn elhappolta előle az aranyozott papírnehezéket. Neve egybeforrt a híres kalózéval, Jack Sparrow kapitányéval, és pontosan ezért annyira meglepő (viszont egyben érthető is), hogy nem fog majd feltűnni az új filmben.

 

Hirdetés

Sajnos A világ végén után egy lejtőn indult lefelé a sorozat, aminek az utolsó kudarcos próbálkozása a tavalyi Salazar bosszúja volt. Ez a film pont az ellentettje volt az elsőnek: se kritikailag (mi sem voltunk annyira megelégedve vele), se bevételileg nem hozta az elvártakat, így a Disney nem is tervezett a kapitánnyal több folytatást. Ebből kiindulva Sean Bailey, az egeres cég egyik fejese legutóbbi nyilatkozatában azt mondta, hogy a készülő rebootban nem fog játszani már Depp. Állítását meg is indokolta:

"Új fejezetet akarunk nyitni, új életet lehelni belé. Én nagyon szeretem az eredeti filmeket, de azzal, hogy Pault és Rhettet [Paul Wernick és Rhett Reese, az írók − szerk.] megbíztuk az ötlettel, hogy írjanak egy teljesen új mozit, mi csak újra gatyába akarjuk rázni ezt a történetet."

 

Ezzel a gondolatmenettel nyilvánvalóan lehet szembe menni, de ha megnézzük Johnny Depp utóbbi években kiadott filmjeit, akkor már érezhető ez a döntés. Az ezerarcú színész nem alkotott annyira maradandót az elmúlt időben, és ehhez még persze hozzájön az exfeleségével, Amber Hearddel való affér is, plusz a City of Lies forgatáson történet incidens is (Depp megtámadta a film egyik menedzserét).

Mi a legjobbakat reméljük a készülő új Karib-tenger kalózainak, és nagyon szurkolunk, hogy a készítők nem az első film sikerét akarják meglovagolni, illetve, hogy nem egy az egyben ugyanazt fogják majd elmondani.

Ti adtok az új filmnek egy esélyt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.