Hirdetés

A Barbie Girl című sláger nélkül érkezik a Barbie-film

|

Nem biztos, hogy ennek örülni fognak a nosztalgia hívei.

Hirdetés

Eddig csak kapkodtunk a fejünket a megannyi casting hír kapcsán, ám múlt héten végre képet kaptunk a címszereplő Barbie-ról, ami sokak kétségét eloszlatta arról, hogy Margot Robbie jó választásnak bizonyult-e a híres baba megformálásához. Azt pedig a casting alapján sejtettük, hogy ez nem egy szokványos Barbie-film lesz, ám ennek ellenére nyugodtan kijelenthetjük, hogy mindenki azzal számolt, hogy az 1997-es Aqua-sláger, a Barbie Girl a film egy bizonyos pontján rá fog zendíteni.

Hirdetés

Nos, spoiler, de az Aqua énekesének menedzsere, Ulrich Møller-Jørgensen megerősítette, hogy a zenéjük kimarad az új Barbie-kalandból, ami hatalmas arculcsapás nemcsak a dán együttesnek, hanem megannyi '90-es években felnőtt rajongónak egyaránt. Ugyanakkor az előzmények tükrében nem teljesen meglepő, hogy a Warner, és a Barbie-babák gyártója, a Mattel mellőzi az Aqua-slágert az új adaptációban.

Ugyanis hiába ment hatalmasat az Aqua-dal, a játékgyártó cég végül beperelte az együttest, mondván a zene, és a zeneklip kiforgatta az egész Barbie-koncepciót. A Mattel kifogásolta, amiért Barbie túlságosan flörtölősre vette a figurát a dalban, amire a könnyelmű Ken hasonlóképpen válaszolt - "Kiss me here, touch me there", azaz csókolj meg itt, érints meg ott. A cég még azt is sérelmezte, amiért Ken a klipben egyszerűen kihúzta Barbie karját.

Szerencsére az ügyben foglalatoskodó bíró és az esküdtszék a józan eszüknél maradtak, és a Mattel pereskedéséből nem született az Aquát sújtó ítélet, ám úgy tűnik, hogy a csatabárdot nem sikerült elásni. 25 évvel később a Mattel egyszerűen be sem vonta az együttest a forgatási buliba, így pedig Greta Gerwig Barbie-filmje egy ikonikus zene nélkül fogja megostromolni a mozikat.

Ti sajnáljátok, hogy nem fog felcsendülni a Barbie Girl a filmben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.