Hirdetés

Végre képet villantott Margot Robbie Barbie-ja

|

Kétség sem fér hozzá, hogy tökéletes lett a casting.

Hirdetés

Eddig csak a véget nem érő casting hírekkel borzolta a kedélyeket a Warner Bros. és Greta Gerwig a közelgő Barbie-film kapcsán, ám a CinemaConnak hála végre most már képet is láthatunk a projektből. Nem meglepetés, hogy ezen a címszereplő Barbie-t láthatjuk, akit Margot Robbie fog alakítani, és első blikkre telitalálatnak tűnik a casting.

Hirdetés

A kép megosztása mellett a film premierdátumot is kapott, 2023. július 21-én debütálhat a Barbie-kaland az amerikai mozikban. Az Oscar-díjas rendező Greta Gerwig egy sztárokkal teli produkciót vezényelhet le, melyben Robbie mellett Ryan Gosling, Kate McKinnon, Simu Liu, Will Ferrell, America Ferrara, Michael Cera és Issa Rae is felbukkannak majd.

Titeket meggyőzött Robbie első képe a népszerű Barbie-ként?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.