Hirdetés

Tovább gyarapodott a Barbie mozi stábja

|

Három új, a vígjátékok világában ismert színésszel bővült a produkció.

Hirdetés

Már akkor sejteni lehetett, hogy Greta Gerwig Barbie-adaptációja nem lesz mindennapi, amikor bejelentették Margot Robbie, illetve Ryan Gosling castingját. A sor azonban itt nem állt meg, és később Simu Liu, America Ferrera, illetve Kate McKinnon érkezéséről híreztünk. Ekkor már azt hittük, hogy pont került a casting hírek végére, ám a napokban háromszorosan is megcáfoltak minket.

Hirdetés

Előbb a sajátos humoráról híres Will Ferrell csatlakozásáról hullott le a lepel, aki egyértelműen a vígjáték aspektusát erősítheti majd az adaptációnak. Erre a vonulatra tovább gyúrva érkezett utána Michael Cera, valamint Issa Rae. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen szerepben fognak lubickolni ezek a friss színészek, ám egy nem mindennapi filmre van kilátás, ami akár egy szórakoztató, jól sikerült darab is lehet. Az alapanyag legalábbis adott hozzá.

A forgatás egyébként még az előző hónapban kezdődött el, úgyhogy jó esély van rá, hogy majdnem 10 évvel az adaptációval kapcsolatos első pletykák után (még a Sony tervezett egy Barbie-filmet 2014-ben) tényleg mozikba kerül az új, élőszereplős Barbie-kaland.

Szerintetek mi fog kisülni ebből a projektből?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.