Hirdetés

A Batmanből erősít az új Mr. és Mrs. Smith sorozat

|

Paul Dano és John Turturro csatlakoztak a stábhoz.

Hirdetés

Egyre nagyobb rálátásunk van az Amazon által újragondolt Mr. és Mrs. Smith sorozatra. Áprilisban lehullott a lepel a főszereplőkről, akiket Donald Glover, illetve Maya Erskine fognak alakítani, most pedig a mellékszereplők kapcsán kaptunk új neveket, ami alapján kijelenthető, hogy a streamingplatform ezúttal sem fogta vissza magát a költekezés terén.

Hirdetés

Egyenesen a Batmanből érkeznek ketten a Rébuszt alakító Paul Dano, illetve a Carmine Falcone-t életre keltő John Turturro személyében. Hogy pontosan kiket fognak ezúttal megformálni, azt nem árulta el az Amazon, de jelenlétük máris még izgalmasabbá teszi a projektet, és tompítja a bukás esélyeit (bár Glover személye már eleve garanciát jelent a minőségre). Rajtuk kívül még a kevésbé ismert Michaela Coel is csatlakozott a stábhoz Danóékhoz hasonló szerepkörben.

Az új Mr. és Mrs. Smith sorozat forgatása már elrajtolt, és hamarosan premierdátumot is kaphatunk az Amazontól.

Ti örültök a két nagy nevű színész érkezésének?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.