Hirdetés

A Black Adam rendezője legközelebb Taron Egertonnal hoz össze egy feszült thrillert

|

A Steven Spielberg cége által gyártott alkotást Jaume Collet-Serra fogja rendezni.

Hirdetés

Mint az ismeretes, Steven Spielberg cégének, az Amblin Partners-nek az illetékesei még 2021-ben megállapodtak a Netflix döntéshozóival arról, hogy a belátható jövőben legalább évi két filmet készítenek számukra. A Carry On ennek a paktumnak az első fecskéje lesz. A T. J. Fixman (Ratchet & Clank franchise, Knight Rider reboot) és Michael Green (Gyilkosság az Orient expresszen) által jegyzett történetben Taron Egerton (Rocketman, Kingsman-széria) az USA Közlekedésbiztonsági Hivatalának egyik ügynökét alakítja.

Hirdetés

A férfi komoly slamasztikában találja magát, hiszen egy titokzatos idegen megzsarolja, és ha nem akarja, hogy beváltsa fenyegetését, kénytelen felengedni egy veszélyes csomagot egy karácsonykor felszálló repülőgépre. A feszült thrillert Jaume Collet-Serra fogja rendezni: őt a közönség leginkább az Éjszakai hajsza, a Dzsungeltúra és az idén érkező Black Adam rendezőjeként ismerheti.

Egerton egyébiránt igen sűrű időszak elé néz. Azon túl, hogy bennfentesek azt pletykálják, hogy ő az egyik legnagyobb esélyes arra, hogy Hugh Jackman utódjaként eljátssza az X-Men Farkasát, egy, a Tetris fejlesztéséről szóló drámában is szerepelni fog.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.