Hirdetés

A Blumhouse igazgatója a Boldog halálnapot! 3-on dolgozik

|

Jason Blum masszívan túlórázik, hogy tető alá hozza a projektet.

Hirdetés

A Blumhouse megállíthatatlanul tör előre. Kevin Bacon és Amanda Seyfried közös horrorja, a You Should Have Left után nagyon úgy fest a dolog, hogy trilógiává bővülnek a Boldog halálnapot!-filmek.

Hirdetés

A 2017-ben megjelent első, és rá két évvel később debütált második mozi után a horrorcég igazgatója, maga Jason Blum nyilatkozta azt, hogy minden idejét arra fordítja, hogy tető alá hozza a harmadik felvonást is. Elmondása szerint mindennap túlórázik, hogy mielőbb elkezdhessék a film előkészületeit.

"Hadd mondjam el nektek; túlórázom, hogy a film összejöjjön. Higgyetek nekem. Próbálkozom... de semmi hivatalos eddig."

- nyilatkozta a Yahoo Entertainmentnek a cégvezető. Azon pedig, hogy egy harmadik filmet is kap az időhurokba került Jessica Rothe, nem nagyon lehet meglepődni. Az első film kevesebb mint 5 millióból készült és közel 125-öt termelt vissza - a Boldog halálnapot! 2, habár már 9 millió volt a büdzséje, "csak" 64 milliót hozott vissza a konyhára. Az pedig egyelőre kérdéses, hogy a rengeteg éppen futó vagy készülő projektje közül Jason Blum miért ehhez ragaszkodik a legjobban.

Ti befizettek majd egy harmadik időhurkos Halálnapra is?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.