Hirdetés

Hangulatos előzetes érkezett Kevin Bacon horrorfilmjéhez

|

A Blumhouse új horrorja kikerülve a mozikat, egyenesen VOD-ra jelenik meg.

Hirdetés

A Blumhouse Productions-t még a koronavírus sem tudta megállítani. Csak idén három horrorfilmet jelentettek meg (a közel förtelmes A vágyak szigete, a meglepően ügyes A láthatatlan ember és a felemás, de szórakoztató Vadászat mozikat), és a ki tudja, mennyit terveznek még az évre. Az előbbi három alkotás mellé csatlakozik be Kevin Bacon és Amanda Seyfried közös filmje, a You Should Have Left is (előre félünk, milyen frappáns magyar címet adnak majd neki), amely egy helyszínen játszódó, klausztrofób atmoszférával szeretné ránk hozni a frászt. Ízelítőként egy érdekes, de újfent sokat mutató előzetest is kaptunk.

Hirdetés

A történet szerint Theo (Bacon) és Susanna (Seyfried) egy új házba költöznek közös gyermekükkel. Az idillinek tűnő isten háta mögötti környék viszont hamar egy rémálomba fordul, mikor a házban titkos járatokra, elrejtett szobákra és fenyegető árnyakra bukkannak. Hamar rá kell jönniük, hogy nincsenek egyedül a házban, és hogy már az életük a tét. A You Should Have Left filmet David Koepp író-rendező készítette a Blumhouse és az Universal Pictures égisze alatt. Koepp (aki a Pánikszoba, a Jurassic Park, az első Mission Impossible vagy éppen a Carlito útja forgatókönyveit jegyezte) Daniel Kehlmann El kellett volna menned regényét vette alapul. (A regény 2017-ben jelent meg a Magvető Kiadó gondozásában.)

 

A You Should Have Left most június 19-én fog megjelenni VOD-ra, azaz online lesz elérhető. Ti tesztek majd vele egy próbát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.