Hirdetés

A Bourne hagyaték - Kép Edward Nortonról és infók a film világáról (update #2)

|

Most megnézhetjük, hogy is fog festeni Edward Norton a rosszfiú szerepében, illetve a film forgatókönyvírója és rendezője, Tony Gilroy beszámolt a film korábbi Bourne-részekkel közös kapcsolódási pontjairól.

Hirdetés

Matt Damon helyett ezúttal Jeremy Renner lesz a központi gyilkológép, s értelemszerűen ugyanabban a világban zajlik a cselekmény, amelyet már három film során megismerhettünk. A forgatókönyvet a korábbi filmek írója, Tony Gilroy (Kettős játék, Michael Clayton) és testvére, Dan Gilroy (Vasököl, Zuhanás) tette le az asztalra, s ő is rendezi az akcióthrillert. A tovább mögött néhány kép (Nortonról is), illetve Gilroy beszél arról, miben lesz más az új Bourne-sztori és a főszereplő.

Update: nemzetközi előzetessel kiegészítve

Update #2: újabb kép a filmből, ezúttal Jeremy Renner és Rachel Weisz kettőséről

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.