Hirdetés

A Bourne hagyaték - Kép Edward Nortonról és infók a film világáról (update #2)

|

Most megnézhetjük, hogy is fog festeni Edward Norton a rosszfiú szerepében, illetve a film forgatókönyvírója és rendezője, Tony Gilroy beszámolt a film korábbi Bourne-részekkel közös kapcsolódási pontjairól.

Hirdetés

„A korábban történtek közül semmi nem volt álom, minden teljesen valóságos volt. Csak azt gondoltátok, hogy mindent tudtok, az egész világot láttátok. Hát nem, ez a film megmutatja, hogy ennél jóval nagyobb az elgondolt világ, sokkal nagyobb összeesküvés áll a háttérben. Az első három film történései itt is jelen vannak, de nem látjuk őket. Ami a Bourne-ultimátumban történt, az csak egy szikra, ami ebben a filmben lobban lángra, hiszen a Jason Bourne körüli események nyilvánossá válnak. Egyre nagyobb problémák okoz, hogy nem tudják titkolni a történteket, ami egy jóval nagyobb összeesküvéshez vezet. A Bourne-ultimátum a The Bourne Legacy legelejének hátterében fog zajlani.” – nyilatkozta Tony Gilroy, majd Jeremy Renner karakteréről is beszélt egy keveset: „A második film a megbánásról szól, Jason Bourne konfliktusban áll önmagával, keresi identitását. a Legacy karakterére viszont az amnézia ellenkezője jellemző, mindent tud: honnan jött, mi a feladata, s mivel jár, ha azt nem teljesíti. Nem kínozza semmilyen morális kérdés. Ebből is látszik, mennyire más utakon jár a két szereplő.”

A Bourne hagyaték szeptember 6-án kerül a hazai mozikba a képen látható úriemberek mellett olyan színészekkel, mint Rachel Weisz (A múmia, A forrás), Oscar Isaac (Álomháború, Drive, Hazugságok hálója), Joan Allen (Ál/Arc, A Bourne-ultimátum) vagy épp Scott Glenn (A bárányok hallgatnak, Kiképzés). A forgatókönyvet Tony Gilroy és a testvére, Dan Gilroy (Vasököl, Zuhanás) írta.

És akkor a Universal által közreadott képek:

 

A nemzetközi előzetes:


Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.