Hirdetés

A Castlevania producere eresztené össze a G.I. Joe és a Transformers franchise-okat

|

Az elkerülhetetlen crossover már régóta téma a Paramount berkein belül.

Hirdetés

Még tavaly júliusban lengette be a Transformers franchise producere, hogy meglátása szerint a G.I. Joe- és a Transformers-filmek szereplői előbb vagy utóbb egy crossover keretein belül zúzhatják egymást egy közös csetepatéban. Persze konkrétumokat azóta sem kaptunk a megvalósításról.

Hirdetés

Ez azonban hamarosan változhat, hiszen váratlanul Adi Shankar is megszólalt a témában, aki a Netflix nagy sikerű animéjének, a Castlevaniának volt a producere. Shankar a ComicBook Nation podcastben szerepelt a napokban, ahol megosztotta, hogy van egy konkrét elképzelése egy crossoverről, miután arról faggatták, melyik létező franchise-hoz csatlakozna.

"Oké, igen. Szóval lényegében a G.I. Joe az. Ez az, a G.I. Joe. Szeretném őket a Transformersszel keresztezni. De lényegében a G.I. Joe-val dolgoznék. Van már egy egész koncepcióm is hozzá. Ez inkább egy technicoloros megoldás lenne, ennyit elárulhatok. A G.I. Joe egy technicoloros megvalósítása."

Ha valaki annyira nem jártas a technikai eszközökben, annak ajánljuk Shankar nemrégiben megjelent sorozatát, a The Guardians of Justice-t, melyben számtalan technikai megoldás keveredik. Persze nehéz elképzelni, hogy egy G.I. Joe - Transformers crossover is ilyen sok stílusban pompázzon, azonban első blikkre mégis érdekesnek hat Shankar meglátása. Többek között azért, mert mindenképpen újítana az eddig ismert crossover koncepciókon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.