Hirdetés

A Cobra Kai még nem ér véget a negyedik évaddal

|

De már megvan a terv a végjátékra!

Hirdetés

Még egy hete sincs, hogy elstartolt a Cobra Kai harmadik évada és a negyedik szezont is már a premier előtt berendelte a YouTube-tól a sorozatot megöröklő Netflix, a jelek szerint sem a készítők, sem pedig a streamingszolgáltató nem kívánja lezárni a dojók harcát a következő évadban.

Hirdetés

Ahogy azt a Karate Kölyök sorozatfolytatásának (teljesen spoilermentes) évadkritikájában írtuk, egyelőre nehéz elképzelni a most történtek fényében, hogy a karakterek útja és a történet a negyedik szezon után még hova tarthat, a jelek szerint erre megvannak a tervek. Josh Held, a sorozat egyik showrunnere szerint ugyanis már tudják, hogy hogyan fog végződni a teljes széria:

A végjátékot már kigondoltuk egy jó ideje és az nem a 4. szezonban lesz, hanem jóval azon túl. A fejünkben több évadnyi sztori van, mielőtt ehhez a végjátékhoz érkeznénk. Erre vonatkozóan még tárgyalnunk kell új partnerünkkel, a Netflixszel.

Persze nem úgy tűnik, hogy a Netflix ennek ellene lenne, hiszen a híresztelések szerint még legalább két évadot szeretnének. Hogy ebbe már a berendelt negyedik évad is beletartozik-e, vagy azon túl, az egyelőre nem világos. Azonban a következő lesz az első szezon, ami teljes egészében az ő felügyeletük alatt készül, a harmadikat még a YouTube gyártotta, amikor a sorozat a Netflixhez került. Ugyan Magyarországon az új évadnak nem sikerült az élen nyitnia - ez részben a Karate Kölyök-filmek szerényebb kulturális beágyazottságának is köszönhető -, de Nagy-Britanniában rögtön az első helyre került. Mindenesetre Held azt is elmondta:

Egyelőre olyan tempóban és azon az úton haladunk, amit a kezdet kezdetén kijelöltünk magunknak.

Ha ez valóban így van és mindaz megvalósul, amit Heldék terveznek, akkor remélhetőleg a sorozat nem fog elfáradni, mire az említett fináléjáig jut. Per pillanat valóban nehéz a negyedik évadnál tovább látni és valószínűleg azért sincs még hivatalos bejelentés az azt követőkről, de anno azt is nehezen hittük volna, hogy egy szezonnál több lenne ebben a koncepcióban, szóval Johnny Lawrence-ék még könnyedén ránk cáfolhatnak az elkövetkezendőkben. Ti mit gondoltok?! Mennyi van még a sorozatban?!

A Cobra Kai mindhárom évada elérhető a Netflix kínálatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.