Hirdetés

A Csengetett, Mylord? sztárjai ismét hazánkba jöhetnek

|

Sehol máshol a világon nem lett olyan népszerű, mai napig ismételt és imádott sorozat a Csengetett, Mylord? mint Magyarországon, ezért a színészek is örömmel látogatnak hazánkba.

Hirdetés

Jimmy Perry és David Croft 1988 és 1993 között futott szituációs komédiájából összesen 26 epizód készült, a kollektív magyar memóriában viszont szinte biztosan az a képzet él, hogy a Meldrum-család és személyzetének történetét több száz részben mesélték el az alkotók. Hiszen tényleg a mai napig képernyőn van, újra és újra az elejétől kezdve megismétlik - jelenleg a TV2 humorcsatornáján, a május 18-án nevet váltó TV2 Comedyn látható.

Hirdetés

Az ikonikus brit komédia rajongói két évvel ezelőtt olyan élmény részesei lehettek, amelyhez foghatóra még nem volt példa. Közösségi adakozásból megvalósult az eddigi legnagyobb hazai Csengett, Mylord? közönségtalálkozó, melyről kollégánk részletes élménybeszámolót is készített. Azok, akik anno lemaradtak az eseményről, vagy ismét átélnék a feledhetetlen pillanatokat és meglepetéseket, most itt lehet az új alkalom.

A Flippermúzeum ugyanis az ősszel megrendezésre kerülő Arcadia Nosztalgia Játéktermi Kiállításra meghívta a sorozat még élő szereplőit, akik el is fogadták a meghívást. Jeffrey Holland (James Twelvetrees), Michael Knowles (Tedd Meldrum), Catherine Rabett (Ms. Cissy), Susie Brann (Ms. Poppy) és Amanda Bellamy (Rose, a szobalány) érkezhet a rendezvényre, amennyiben a koronavírus-járvány okozta korlátozások enyhülnek vagy megszűnnek a kiállításig.

Az Arcadia Nosztalgia Játéktermi Kiállítás tervezett helyszíne a Magyar Vasúttörténeti Park, az időpont pedig szeptember 24. és 27. lesz. A szervezők folyamatosan frissítik a rendezvénnyel kapcsolatos információkat, melyeket az esemény Facebook oldalán nyomon követhettek ti is. A Csengetett, Mylord? mint mindenki kedvenc vígjátéksorozata tele van érdekességekkel, ezeket egy korábbi cikkünkben összegyűjtöttük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.