Hirdetés

A Csernobil rendezőjével erősített a Dűne-sorozat

|

A Dune: The Sisterhood első két részét mégsem Denis Villeneuve fogja rendezni.

Hirdetés

Alakul a szakmai stáb a Dűne előzménysorozata, a Dune: The Sisterhood körül. A 10 ezer évvel a Dűne előtt játszódó történet a Harkonnen Nővéreket fogja bemutatni, akik az emberiségre törő erőkkel kerülnek szembe. A harcok és a kalandok végére pedig megalakul az a testvériség, melyet a filmben is Bene Gesserit néven ismerhettünk meg.

Hirdetés

Idáig Diane Ademu-John személye volt a biztos pont a projektnél, aki íróként és showrunnerként felügyeli majd a szériát. Ő hozzá csatlakozott most Johan Renck, az Emmy-díjas Csernobil rendezője, aki a Dűne-széria első két részét fogja rendezni. Amikor 2019-ben berendelte az HBO Max a sorozatot, még Denis Villeneuve jegyezte volna a pilotot, ám a francia-kanadai direktor inkább a Dűne folytatására szeretne koncentrálni, így átadja a gyeplőt és megmarad executive producernek.

Ti örültök Renck érkezésének?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.