Hirdetés

A Csernobil újabb alkotója csatlakozott a The Last of Us-sorozathoz

|

Szép lassan mindenki a helyére kerül.

Hirdetés

Az HBO-nál nagy fába vágták a fejszéjüket, mikor elhatározták, hogy a képernyőkre adaptálják a többszörösen díjnyertes The Last of Us című videojátékot, melyhez az első és második részt is író Neil Druckmannt, valamint a Csernobilt jegyző Craig Mazint is sikerült megszerezniük. Hozzájuk nem sokkal ezután a játékok zenéjét szerző Gustavo Santaolalla csatlakozott.

Hirdetés

Egy ilyen díszes társaság már önmagában garancia lenne a sikerre, viszont az HBO semmit nem bíz a véletlenre, elvégre legutóbbi nagy kapásuk szintén a Csernobilhoz köthető. Johan Renck, a teljes minisorozat rendezője ugyanis a Discussing Filmnek adott nemrég egy interjút, ahol megerősítette, hogy ő felel majd a The Last of Us pilot epizódjáért, azonban arra nem tudott választ adni, miszerint a későbbiekben is bedolgozik-e majd Ellie és Joel történetébe. 

Executive producerként veszek részt a projektben, valamint én fogom levezényelni az első epizódot. Mindazonáltal ez egy hosszú távra tervezett sorozat, szóval nem valami olyasmi, amit az elejétől a végéig képes vagyok ledirigálni. 

Johan Renck egyébként már a Csernobil előtt is megfordult rendezőként néhány igen népszerű sorozat háza táján, hiszen az évek során olyanokon volt lehetősége dolgozni, mint a Breaking Bad, a The Walking Dead, a Bates Motel vagy a Vikingek. Ami viszont a The Last of Us-sorozat pontos bemutatóját illeti, erről továbbra sem kaptunk semmi érdemleges információt, ennek ellenére azonban felesleges szomorkodni, hiszen már nem sok választ el minket attól, hogy a június 19-én érkező The Last of Us Part II-ben folytathassuk Ellie és Joel magával ragadó történetét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.