Hirdetés

A játék komponistája szerzi a The Last of Us-sorozat zenéjét

|

A játékok zeneszerzője az HBO sorozatából is kiveszi a részét.

Hirdetés

Az idei év egyik legpozitívabb híre volt, mikor kiderült, hogy a Naughty Dog a Sony Pictures Television és a frissen alakult Playstation Productions, valamint az HBO közbenjárásával egy élőszereplős The Last of Us tévésorozatot tervez a régóta halogatott mozifilm helyett, melyet a videojátékok eredeti írója, Neil Druckmann jegyez a Csernobil-sorozatot író Craig Mazinnel az oldalán. Nemsokkal a bejelentés után azonban kiderült, hogy a sorozat produkciója addig egészen biztosan nem veszi kezdetét, míg a május végére belőtt The Last of Us Part II el nem nyeri végső formáját.

Hirdetés

Ettől függetlenül nem kell elkeseredni, hiszen nemrégiben Neil Druckmann egy jó hírrel is tudott szolgálni az izgatott rajongók számára. Druckmann a Twitteren jelentette be, hogy a The Last of Us megunhatatlan zenéjét szerző Gustavo Santaolalla örömmel vállalta a sorozat zenei aláfestésének megkomponálását, amire Craig Mazin egy későbbi tweetben úgy reagált, miszerint egyszerűen nincsen The Last of Us Santaolalla utánozhatatlan dallamai nélkül.  

Ha még nem tettétek volna, olvassátok el, hogy miért lesz tökéletes sorozatként a The Last of Us. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.