Hirdetés

A DC filmes univerzuma is a Marvel receptjét fogja követni

|

A rivális jól bevált módszerét szeretné a Warner is sikerre vinni.

Hirdetés

A Warner Bros. Discovery negyedéves pénzügyi beszámolójának részeként a médiaóriás vezérigazgatója, David Zaslav vette a fáradtságot, hogy válaszoljon a cég jövőjével kapcsolatos kérdésekre. Volt is mit megmagyaráznia, hiszen az elmúlt napokban már megkaptuk a jeleit annak, hogy milyen komoly átszervezés és tisztogatás kezdődött a cégnél (például a már leforgott, és szinte teljesen elkészült Batgirl filmet is törölték).

Hirdetés

Ennek köszönhetően a stúdió DC-filmekkel kapcsolatos elképzelései is világosabbá váltak, amely sehogy sem akart egységessé összeállni idáig. Zaslav azonban most bejelentette, hogy lesz egy kőbe vésett tervezetük a DC-filmek jövőjét illetően. Ennek érdekében ismét átszervezték az egész szuperhősös divíziót, és követendő példának a nagy konkurenciát, a Disney-t és a Marvelt jelölték meg:

Csináltunk egy újraindítást. Újraterveztük az egész üzleti modellt, így mostantól lesz egy külön csapat erre, valamint egy 10 éves terv, ami csak a DC-re koncentrál. Ez nagyon hasonlít ahhoz a modellhez, amelyet Alan Horn, Bob Iger és Kevin Feige olyan hatékonyan megalkottak a Marvel/Disney-nél. Reményeink szerint így egy hosszabb távú, sokkal erősebb és fenntarthatóbb növekedésű ágat építhetünk ki a DC-ből. Ettől kezdve a mennyiség helyett a minőség lesz a fő szempont, és nem mutatunk be egyetlen filmet sem addig, amíg az el nem készült. 

A Warner Bros. Discovery vezérigazgatója olyan karaktereket nevezett meg a Warner Bros. Discovery alappilléreként, mint Batman, Superman és Wonder Woman, vagyis ezekkel mindenképp számol a jövőben is a cég. Emellett szóba kerültek a már elkészült filmek is, mint a Black Adam, a Shazam folytatása, és a Flash is, amelyekkel kapcsolatban a cég szintén nagyon izgatottak.

Már láttuk őket. Szerintünk fantasztikusak, és úgy gondoljuk, hogy még jobbá is tehetjük őket.

Ti mit gondoltok erről? Lehet még sikeres a DC?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.