Hirdetés

Megérkezett a Shazam! Az istenek haragja első előzetese

|

A DC év végi nagy dobása is végre megmutatta magát teljes valójában.

Hirdetés

Sokáig úgy tűnt, hogy csak 2023 nyarán tér vissza Zachary Levi Shazamként kalandozni a karakter második filmjében. A Warner/DC azonban később változtatott a felálláson (hogy az Aquamqn 2 elkerülje az Avatar 2-t), és végül előbbre hozta a premiert közel fél évvel idén karácsonyra. Így éppen itt volt már az ideje, hogy megkapjuk az első előzetest a filmről, ami a Comic-Con mai napján végre be is futott.

Hirdetés

A több mint két perces kedvcsináló nem hazudtolta meg önmagát: rengeteg humort és akciót láthatunk benne - a hősöknek jó néhány mitológiai szörnnyel is fel kell venniük majd a harcot -, és végre mozgásban is megfigyelhetjük a történet két főgonoszát, Hesperát (Helen Mirren) és Kalypsót (Lucy Liu).

A Shazam! Az istenek haragja 2022. december 21-én érkezik a mozikba, ezúttal is David F. Sandberg rendezésében. Fontosabb szerepben feltűnik még Rachel Zegler, Jack Dylan Grazer, Asher Angel, Adam Brody, Ross Butler, D.J. Cotrona, Grace Fulton, Meagan Good és Djimon Hounsou.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.