Hirdetés

A Deadpool készítőjét nyugtalanítja, hogy a Disney-nél készül el a harmadik rész

|

Rob Liefeld nem hiszi, hogy a stúdió képes lenne egy tökös korhatáros filmet összehozni a karakternek.

Hirdetés

Amikor négy éve hivatalossá vált a gigaüzlet, melynek során a Disney felvásárolta a Foxot, sokan örültek, hogy rengeteg Marvel karakter hazatérhet a saját stúdiójába, ám Deadpool karakterét illetően több kételkedő is akadt. Utóbbiak listáját bővíti maga Rob Liefeld, a negyedik falat lezúzó antihős készítője, aki a The Big Thing videós interjújában osztotta meg meglátásait.

"Hadd nézzek bele a kamerába. Nyugtalan vagyok? IGEN!... Megbízzak-e a Disney-ben, hogy egy korhatáros filmet készítenek (a Deadpoolból)? Fel tudnátok ébreszteni két év múlva, hogy elmondjátok, hogy ez valóban működött?"

Hirdetés

Bár Liefeld saját bevallása szerint nagy rajongója mind a Marvelnek, mind a DC-nek, többször is kihangsúlyozta már, hogy mekkora szükség van a Deadpoolhoz hasonló korhatáros karakterekre, akik a felnőttkorba átlépő képregényolvasókat kísérhetik tovább az életükben. Éppen ezért lenne fontos, hogy bárminemű filmes vagy sorozatos adaptáció is megadja a tiszteletet a karaktereknek azzal, hogy olyan módon ábrázolják őket, amilyennek a készítőik is szánták.

Egy hónap múlva jelenik meg a Holdlovag a Disney+-on, aki szintén egy olyan hős, akinek problémáival inkább a felnőttek fognak tudni azonosulni. Ez a széria egyben egy jó bizonyíték is lesz arra, hogy megmutassa a Disney, hogy mit tud kezdeni a korhatárt megkívánó karakterekkel.

Ti is aggódtok a Disney-féle Deadpool 3 miatt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.