Hirdetés

BRÉKING: Végre a Disney-é lett az X-Men és a Fantasztikus Négyes

|

A Comcast kiszállásával gond nélkül hagyták jóvá a Disney és a Fox egyesülését, ami azt jelenti, hogy a szuperhősfilmek rajongói ünnepelhetnek.

Hirdetés

Izgalmakkal és fordulatokkal teli volt az az időszak, mióta a Disney bejelentette, hogy csillagászati összegekért megvásárolja a Fox média részlegeit (például a 20th Century Foxot is), ugyanis hiába engedélyezte az évszázad üzletét az amerikai törvényhozás is, a Universalt is kézben tartó Comcast bizony rálicitált a Mickey egeres cég ajánlataira. A licitháború odáig fajult, hogy végül a Disney 71,3 milliárdot (valamint a Fox 13,8 milliárd dolláros adósságának kifizetését) ajánlott, ennek hatására pedig a Comcast elállta vásárlási szándékától.  

Hirdetés

Ezzel a Disney előtt szabaddá vált a pálya, így tűkön ülve vártuk a mai megbeszélést, hiszen a gigász és a Fox részvényesei a New York Hilton Hotelben ültek össze és az információk szerint mindössze nyolc perc alatt, 99%-os szavazati aránnyal hagyták jóvá a felvásárlást. Ezután már csak a szabályozókon áll a dolog, hogy engedélyeznek-e egy ilyen volumenű egyesülést, és amennyiben igen, akkor a 21st Century Fox ügyvezető elnökének elmondása szerint 2019 első felében befejeződhet a két vállalat régóta várt egyesülése. 

Ez nekünk, filmrajongóknak azt jelenti, hogy a Disney fog birtokolni olyan franchise-okat, mint az eredeti Star Wars-filmek forgalmazási jogai, az Avatar, a Kngsman, A majmok bolygója, az Alien, a Predator, a Die Hard, a Jégkorszak, az Éjszaka a múzeumban és természetesen a Marvel Studios által régóta áhított karakterek, mint amilyen az X-Men, Deadpool és a Fantasztikus Négyes. Tévés fronton ez az üzlet olyan sorozatokat érint, mint a Simpson család, a Family Guy, a Légió, az X-akták, az Amerikai Horror Story, az Orville és a Modern család. 

Arról jelenleg még nincsenek információink, hogy mi lesz a 20th Century Fox által már legyártott vagy épp még forgatás alatt álló projektjeivel, mint amilyen a Dark Phoenix, a New Mutants és az X-Force. Kíváncsian várjuk a hivatalos infókat. 

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.