Hirdetés

A Disney egy Deadpool 3 bejelentést készít elő?

|

Egyre több a mutáns a Disney+ platformon.

Hirdetés

Ezen a hétvégén zajlik a Comic-Con San Diegóban, ahol végül a Marvel is képviselteti magát a rajongók legnagyobb örömére. Az egyelőre még rejtély, hogy mivel készülnek Fegie-ék, de lenne miről beszélniük. Hiszen nem csak a Marvel negyedik fázisából van hátra még jó pár mozi, de lassan ideje lenne felfedni például a Fantasztikus Négyes szereplőit is, esetleg a következő nagy történetszálat, vagy ne adj isten a régóta várt X-Menek pontos érkezését. Bár erre van talán a legkisebb esély jelenleg, a legújabb fejlemények mégis ennek szolgáltattak táptalajt.

Hirdetés

A mai nappal ugyanis a Deadpool-filmek és a Logan is elérhetővé vált a Disney+-on az előfizetők számára (nálunk és Európa nagy részében már elérhető volt korábban is), ugyanazzal a tartalomszűrővel, amelyet a Disney a netflixes Marvel és más egyéb korhatáros tartalmak Disney+-ra való áthelyezése miatt vezetett be. Sokakban pedig azonnal felmerült a kérdés a neten, hogy miért pont most kerültek fel ezek a címek? A Disney miért éppen ennek a két franchise-nak adott rivaldafényt egy nappal a Marvel nagy Comic-Conos panelje előtt? 

Azt is már egy ideje tudni, hogy a Deadpool 3. része a Marvel égisze alatt készül, ennek ellenére mégis alig esett szó róla a pletykákban, mint az a projekt, ami feltűnhet az idei Comic-Conon. Ez most természetesen megváltozott, és bár hivatalosan semmi nem derült ki, és könnyen lehet, hogy csak egy véletlen egybeesésről van csak szó, azért sok rajongót így is sikerült feltüzelni ezzel kapcsolatban. Ti örülnétek valamilyen Deadpoolos/X-Menes/Rozsomák-Farkasos bejelentésnek a Comic-Conon?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.