Hirdetés

A Deadpool 3 a Disney alatt is szókimondó és vulgáris lesz

|

Ezt a következő Deadpool film írói erősítették meg.

Hirdetés

Miután a Disney felvásárolta a 20th Century Foxot 2019-ben, jó ideig kétséges volt, hogy mi lesz a Deadpool-franchise sorsa, hiszen az erősen felnőtteknek szóló akciófilmet nehezen lehet elképzelni a Disney családbarát portfóliójában. A stúdió azonban többször is elmondta, hogy R-es besorolásúnak tervezik megcsinálni a harmadik részt is, idén márciusban pedig az is hivatalos lett, hogy ki rendezi a filmet, vagyis úgy néz ki, hogy sínen van a projekt. Sok rajongó azonban továbbra is fél attól, hogy a Disney hogyan fogja kezelni például Deadpool elborult és gyakran vulgáris humorát, ezzel kapcsolatban azonban megnyugtató hírek érkeztek.

Hirdetés

Rhett Reese és Paul Wernick írópáros - akik az első két Deadpool filmet írták, valamint a harmadik filmre is leszerződtek - a közelmúltban igyekeztek megnyugtatni mindenkit ezzel kapcsolatban, és a Den of Geekkel beszélgetve azt mondták, hogy Deadpool Deadpool marad, és ugyanolyan lesz, amilyennek megismertük:

Ne aggódjatok emiatt. A Marvelnél nagyon támogatóak voltak ezzel kapcsolatban. Most, ha egy bizonyos viccről van szó, amivel átlépünk egy határt, akkor talán egy ponton azt fogják mondani, hogy: "ez nem biztos, hogy a legjobb vicc." De szerintem idáig hihetetlenül támogatták azt, amit csinálunk, mert nyilvánvalóan sokáig külön csináltuk tőlük ezt, de minden bizonnyal látták a sikert, amit elértünk a Deadpool-filmekkel, és megvan bennük a még az ennél is nagyobb sikerre való éhség. Szóval remélhetőleg ez egy tökéletes párosítás lesz. De határozottan megkaptuk a támogatásukat idáig, és ez nagyszerű érzés.

Mindenképp örömteli hír, hogy a Disney nem szeretné megváltoztatni a jól bevált formulát, ugyanakkor kíváncsian várjuk, hogyan fog ez mégiscsak beleilleni a Bosszúállók világába. Reméljük, hamarosan kiderül. A Deadpool 3-nak továbbra sincs premierdátuma, így csak tippelni lehet, hogy mikor debütálhat a mozikban. 2024-nél nem valószínű, hogy hamarabb, de ne legyen igazunk.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.