Hirdetés

A Doctor Strange 2 egyik kivágott jelenete még több Bruce Campbellt mutat

|

Mert Bruce Campbellből sosem elég.

Hirdetés

A héten mindenhol - köztük természetesen hazánkban is - felkerült a Disney+ streamingszolgáltatóra a május elején bemutatott Doctor Strange az őrület multiverzumában, így most már azok is megtekinthetik Strange legújabb kalandját, akik valamilyen oknál fogva inkább kihagyták moziban. Talán pont ezt megünnepelvén kaptunk egy vadonatúj kivágott jelenetet a filmből, amelyen a filmben cameózó Bruce Campbell tűnik fel.

Hirdetés

A törölt jelenet lényegében a stáblistás utáni jelenet kibővített változata, amelyben Pizza Poppa még mindig ütlegeli magát, miután összetalálkozott Doctor Strange-dzsel. A karakter végül képes abbahagyni az önsanyargatást, ám ekkor nem kezd el nevetni, mint a mozis verzióban, hanem dühösen kijelenti, hogy Doctor Strange nem most látta utoljára Pizza Poppát, viccesen utalva arra, hogy 'bosszút' forral ellene. 

A Doctor Strange az őrület multiverzumában tehát már nézhető otthon is, kizárólag a Disney+ kínálatában.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.