Hirdetés

A Fox vezérigazgatója szerint lehetséges egy Farkas reboot

|

Hugh Jackman utolsó Farkas filmje után is van rá esély, hogy viszontlássuk az X-Men csapat egyik legnépszerűbb tagját.

Hirdetés

Az X-Men-franchise, sőt, maga a Marvel univerzum egyik legnépszerűbb szuperhőse lett Farkas, persze ez köszönhető Hugh Jackman színészi munkásságának is, aki kilenc darab filmben keltette életre az adamantiumcsontvázú, zsémbes harcost. A Logan filmmel végleg lezárták a Hugh Jackman-féle Farkas történetét, aminek kritikai sikere után oly magabiztos lett a stúdió, hogy az Oscar-bizottságnak is rögtön elküldték a filmet.

Hirdetés

Ezek után jogosan merülhet fel a kérdés, miszerint láthatjuk-e még valaha Farkast a vásznon akár egy másik színész által eljátszva? A Fox vezérigazgatója, Stacey Snider egy a Variety magazinnal folytatott beszélgetése során mindössze annyit árult el, hogy egy új színésszel van rá esély, hogy Farkas visszatérjen.

Ti milyen eddig még nem látott Farkas karaktert tudnátok elképzelni a jövőbeli X-Men filmekben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.