Hirdetés

A galaxis őrzői 2 és Doktor Strange az Entertainment Weeklyben

|

A Comic-Conra hangolódva végre először vehetjük szemügyre a Galaxis Őrzői újdonsült felállását, de Strange doki is kapott egy vagány képet.

Hirdetés

Jövőhéten végre itt az év legnagyobb geek eseménye, a San Diego-i Comic-Con, ahol a tavalyi kihagyás után a Marvel Studios végre ismét képviselteti filmjeit, pontosabban A galaxis őrzőit 2-t és a Doktor Strange-t. Az Entertainment Weekly a Comic-Con kapcsán egy speciális kiadással jelentkezett, melyben lehetősége volt lehozni mindkét produkcióról egy-egy koncepciós képet, illetve néhány érdekességet egyfajta ízelítőként a jövőheti híráradathoz.

Hirdetés
 

A galaxis őrzői 2 vázlatáért a Marvel Studios elképesztően tehetséges művésze, Andy Park felelt, akinek már számtalan nagyszerű munkáját csodálhattunk meg - és remélhetőleg még fogunk is sokszor ennyit. 

A képen első alkalommal szemrevételezhetjük a Marvel Filmes Univerzum újonnan érkezett karakterét, a Pom Klementieff alakította Mantis-t, aki egyben a csapat tagjává is válik (lásd Űrlord és Nebula között). A már ismert arcok között is felfedezhetünk néhány meglepetést, hisz a csapat soraiban Yondu Udonta és Nebula, azaz Gamora nem túl barátságos testvére is helyet foglal. Ez mégis mit jelentsen? Ők is Őrzőkké válnak? James Gunn, a film direktora a közösségi médiában szerencsére igen aktív, jelen esetben Facebookon hintette el, hogy ameddig Yondu szinte biztosan a csapat tagja lesz, Nebula következő lépését sosem láthatod előre. Mantisre visszakanyarodva, a film executive producere, Jonathan Schwartz árult el néhány részletet arról, hogy mire számítsunk csatlakozásával az Őrzőkhöz, majd Grootról is beszélt egy keveset: 

Soha nem tapasztalt még igazán közvetlen viszonyt. Minden, amit arról tanul, hogyan foglalkozzon emberekkel, azt a Galaxis Őrzőitől tanulja, ami egy nagyon furcsa csoport ahhoz, hogy közvetlen viszonyról tanulj. Groot... ő már nem a bölcs és tapasztalt Groot. Ő egy fiatalabb és izgága Groot. A kérdés az, hogy ő ugyanaz a Groot, csupán kisebb? Vagy ő egy másik Groot, aki az első Groot vetőmagjaiból alakult ki?

A legközelebbi Marvel film a Scott Dirreckson rendezte Doktor Strange, amely november 3-án kerül a mozikba Benedict Cumberbatch főszereplésével. Az Entertainment Weekly ezt a vagány koncepciós képet hozta le a dokiról, mielőtt a nemzetközi Comic-Conon ellátnának bennünket egy rakás új információval, de ha igazán jó fejek akarnak lenni, talán még egy előzetessel is. A legfőbb varázslót életre keltő Cumberbatch szerint Strange személyisége meglehetősen hasonló Sherlock Holmeséhoz, akit a BBC Sherlock című sorozatában alakít:

Ez a két ember intelligens. Stephen Strange szerelmes, egy materialista, arrogáns, de nagyon jó humora van. Vannak azonos színek a felületén, mint Sherlocknak is, de ő nincs rajta a színképen.

A San Diego-i Comic-Con július 21 és 24 között lesz esedékes; a Marvel Television 22-én pénteken, a Marvel Studios pedig 23-án szombaton fogja megtartani előadásait. Igyekszünk nektek minden újdonságról azonnal beszámolni, úgyhogy tartsatok velünk akkor is. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.