Hirdetés

A galaxis őrzői 2 - rekordszámú stáblistás jelenetet kapunk!

|

A galaxis őrzői folytatásának rendezője megerősítette, hogy mennyi plusz jelenetre számíthatunk a stáblista alatt. Ha valamikor érdemes végig ülve maradni, az most van!

Hirdetés

A moziba járók egyik íratlan szabálya, hogy Marvel film végén sohasem szabad felállni, mikor begördül a készítők listája, ugyanis ha így teszünk, fontos meglepetésekről vagy jópofa gagekről maradhatunk le a Marvel Filmes Univerzummal kapcsolatban. 

Hirdetés

Nincs ez másként a hazánkban május 4-én debütáló A galaxis őrzői vol. 2-vel sem, amely az előzetes információk alapján rekordmennyiségű stáblistás jelenetet sorakoztat fel. Egyes városokban ugyanis már tartottak sajtóvetítéseket a Marvel következő nagy durranásából és a média képviselői - például a Screen Rant - megemlítették, hogy négy bónuszjelenetet is láthat az, aki végigüli a stáblistát, viszont James Gunn Twitteren korrigálta a híresztelést: valójában nem négy, hanem öt stáblistás jelenetet kapunk!

Izgatottan várjuk, hogy a Marvel milyen turpisságokkal készül az öt meglepetés képében. Vajon kapunk már ízelítőt a Bosszúállók: Végtelen háborúból? Vagy esetleg valamilyen összekötő kapcsot a Thor: Ragnarokkal? Netalántán ekkor kapjuk meg Stan Lee cameóját? Hamarosan kiderül! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.