Hirdetés

A galaxis őrzői 3 lesz az utolsó fejezet a szériában

|

Dave Bautista egy friss interjúban erősítette meg, hogy a harmadik rész fogja lezárni a csapat történetét.

Hirdetés

Jelenleg 2023-ra van időzítve A galaxis őrzői 3 premierje, amelyben visszatérnek a jól ismert karakterek, James Gunn-nal együtt a rendezői székben. Mint azonban azt a színészi stáb egyik tagja, a Draxet alakító Dave Bautista elkotyogta, ez a harmadik rész egyben a közös történetük záró darabja lesz, azaz trilógiaként kerül befejezésre az Őrzők kalandja. Bautista a ComicBook.com-nak tett meglepően őszinte nyilatkozatot.

"Ez a harmadik filmünk, aminek a végére helyére kerülnek a dolgok. Egy nem akármilyen utazás volt ez az egész, tele kisebb-nagyobb huppanókkal, de ettől még hihetetlenül várom (a harmadik részt). Az egész stáb, de különösképp a rendező, James Gunn, már egyfajta család számomra. Lényegében itt kezdődött az én utam is, és a kör ezzel fog bezárulni számomra. Egy kicsit keserédes ez, hiszen 2013 óta dolgozom az Őrzőkkel, és mire kijön a harmadik rész már 2023 lesz, szóval ez így egy tízéves utazás lesz nekem. De tudjátok, hogy van ez, minden dolognak egyszer véget kell érnie, és ettől még várom, hogy lezárjuk ezt a történetet a barátaimmal és a családommal."

Hirdetés

Azt már James Gunn rendező korábban is pedzegette, hogy a harmadik felvonás után hátrahagyja a Marvel Filmes Univerzumot - talán pont a rivális DC filmek kedvéért? -, ám ez még nem feltétlen jelentette volna azt, hogy az Őrzők kalandjai ne folytatódhatnának. Bautista friss nyilatkozata azonban tényleg abba az irányba mutat, hogy Űrlordék a harmadik résszel búcsúznak a közönségtől. Vagy ha mégis kapnának új kalandokat a filmvásznon, az már biztosan Drax nélkül fog megvalósulni, hiszen Bautista leszögezte, hogy visszavonul a karakter megformálásától.

"Trilógiában dolgozunk, és James Gunn már bejelentette, hogy ez lesz az utolsó filmje (a Marvelnél), úgyhogy amikor ő befejezi, akkor én is. Ezen felül én is már 54 éves leszek a harmadik részre, és az az igazság, hogy a póló nélküli jelenetek látszatát egyre nehezebb nekem is fenntartani. Az utazás tényleg körbeért számomra, én pedig készen állok arra, hogy pontot tegyek a végére, majd tovább álljak."

A 2023-as harmadik rész előtt Gunn és a színészek egy különleges projekttel fognak kedveskedni a nézőknek, ami előreláthatólag 2022 karácsonya környékén fog debütálni Holiday Special alcímen. Ezt követően pedig 2023 májusában láthatjuk majd az ismert Őrzők hattyúdalát. Szerintetek jó döntés lezárni három rész után Űrlordék történetét, vagy még több kalandot is megnéztetek volna tőlük?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.