Hirdetés

BRÉKING: Végül mégis James Gunn rendezheti A galaxis őrzői 3-at

|

A Disneynél végül belátták, hogy Gunn egyszerűen pótolhatatlan.

Hirdetés

Az utóbbi évek egyik legnagyobb filmes botrányává nőtte ki magát, mikor a Disney tavaly néhány régi tweetre hivatkozva, egyik napról a másikra kirúgta A galaxis őrzői 3. rendezői székéből James Gunnt, hogy aztán kezdetét vegye egy még hosszú hónapokig tartó adok kapok, amelyben a színészektől kezdve, Kevin Feigén át, a rajongókig szinte mindenki kiállt Gunn mellett. A kirúgott direktor természetesen nem maradt sokáig munka nélkül, ugyanis a konkurens Warner Bros. hamar lecsapott rá, akik rögvest az Öngyilkos Osztag újragondolásával bízták meg az utánozhatatlan stílussal rendelkező filmest. 

Hirdetés

A történet itt akár véget is érhetne, viszont a Deadline néhány órája úgy értesült, hogy a Disney ismét a kegyeibe fogadta Gunnt, aki így visszatérhet az általa írt A galaxis Őrzői 3. rendezői székébe. Gunn újbóli alkalmazása kapcsán azonban még korai pezsgőt bontani, hiszen jelenleg a fentebb is említett Öngyilkos Osztag "reboot" kapcsán vannak szerződéses teendői, így akármennyire is örülünk Gunn visszatérésének, sajnos erős a gyanúnk rá, hogy az Őrzők harmadik kalandjának forgatása csak valamikor 2021-ben, az Öngyilkos Osztag tervezett premierje után veheti majd kezdetét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.