Hirdetés

D23 Expo - jelmezek, plakátok és egy Thanos a Marvel közelgő filmjeiből

|

A Disney rendezvényén minden úton lévő Marvel-film terítékre kerül, köztük a várva várt Bosszúállók: Végtelen Háború.

Hirdetés

Habár a D23 Expo, a Disney saját rendezvénye holnap veszi kezdetét hivatalosan, de a helyszín már készen áll a látogatók fogadására. Nyilvánvalóan erősen kiveszik a részüket az eseményből a Marvel Studios olyan közelgő produkció, mint a Thor: Ragnarök, a Fekete Párduc vagy a várva várt Bosszúállók: Végtelen Háború, de még a jövő nyárra kitűzött Hangya és Darázs sem marad ki teljesen. Plakátok, kellékek és csodaszép filmes kosztümök mellett kiállításra került egy óriási Thanos szobor is, hogy jól megcsodálhassuk őt, mielőtt májusban helyreteszi a Föld legnagyobb hőseit.

Hirdetés

Nézzétek meg galériánkat a D23 helyszínén készült első fotókkal: 

A Marvel Studios valamikor a holnapi nap folyamán fog jelentkezni egy előadással, ahol állítólag a soron következő Bosszúállók is központi szerepet kap. A D23 azonban sajnos olyan rendezvény, ahonnan nem sok információ vagy levetített anyag szokott napvilágot látni, de azon leszünk, hogy amennyiben mégis, mindenről beszámoljunk a lehető leggyorsabban.

Az igazi hírzáporra jövőhét szerdától számíthatunk a San Diego-i Comic-Conról (július 19-23.), melynek utolsó napján, vasárnap egy másfél óra hosszú panelen vesz részt a Marvel filmes részlege, és Mark Ruffalo szerint olyan dolgokat fognak mutatni, amitől felrobban az agyunk. Várjuk szeretettel! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.