Hirdetés

A Godzilla vs. Kong rendezője Ál/Arc folytatást készít

|

John Woo klasszikusát Adam Wingard nem remake-eli, hanem továbbgondolja.

Hirdetés

John Woo akciófilmje ma már a koncepciója miatt is megkerülhetetlen mérföldkőnek számít, ugyanis a karakterek közötti nézőpontváltást sosem lehetett ennyire szó szerint értelmezni, köszönhetően Travolta és Cage arccseréjének és remek alakításának. Az már más kérdés, hogy emellett egy vérgőzös, izgalmas és pörgős filmről van szó, de ez már csak hab a tortán. 

A kultfilmek legnagyobb része nem kiált sem húsz évvel későbbi folytatáshoz, sem feldolgozáshoz. Hollywood viszont a kritikusok és a közönség többségével ellentétben másképpen áll ehhez a kérdéshez, mert manapság egyre többször nyúlnak vissza olyan filmekhez, amik mára a filmtörténelem meghatározó alkotásai. A Deadline értesülései szerint a hullám utolérte az Ál/Arcot is, melynek folytatását a Godzilla vs. Kong rendezője, Adam Wingard rendezi a Paramount Pictures felügyelete alatt. A cselekmény részleteiről és a főszereplők kilétéről egyelőre nincs információ (Travoltára és Cage-re ne számítsunk), de az már biztos, hogy a forgatókönyv megírásában Simon Barettnek lesz kiemelt szerepe (többször is dolgozott már együtt a rendezővel). A producerek sorát többek között Neal Moritz (Halálos iramban-filmek) és David Permut (A fegyvertelen katona) erősíti. 

Bár Wingard még nem sok filmet rendezett, egyik filmje, a The Guest (A vendég) az Ál/Arc-folytatás kapcsán mindenképp említést érdemel, már csak azért, mert a karakterek kiszámíthatatlansága nagyon fontos szerepet játszik a történet folyamán. Ha Wingard képes egy erősebb forgatókönyvvel előállni, és a The Guest előbb említett motívumát itt is alkalmazni, még az is elképzelhető, hogy nem járunk olyan rosszul egy folytatással. Ti mit szóltok a projekthez?    

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.