Hirdetés

A Good Will Hunting rendezője felel a Death Note moziért

|

A Warner Bros. már évek óta dédelgeti a népszerű Death Note mangán alapuló élőszereplős adaptációját, de ezidáig nem jártak sikerrel. Most viszont alakulóban van a projekt.

Hirdetés

A japán manga amerikai adaptációját már régóta szerette volna tető alá hozni a stúdió, 2011-ben még a Vasember 3 rendezőjét, Shane Blacket is a fedélzetre hozták, hogy dirigálja le a Death Note filmet Anthony Bagarozzi és Charles Mondry forgatókönyve alapján (amibe ő maga is besegített), ám végül nem hallottunk semmit a projektről. 2013-ban Black távozott a posztjáról a Vasember 3 miatt, viszont a Warner most bejelentette, hogy megtalálták utódját Gus Van Sant (Good Will Hunting, Ígéret földje, Milk, A nyugtalanság kora) képében. Folyt. köv.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.