Hirdetés

A Good Will Hunting rendezője felel a Death Note moziért

|

A Warner Bros. már évek óta dédelgeti a népszerű Death Note mangán alapuló élőszereplős adaptációját, de ezidáig nem jártak sikerrel. Most viszont alakulóban van a projekt.

Hirdetés

Ha valaki esetleg nem ismerné a mangát, a Death Note főszereplője egy Yagami Light nevű középiskolai diák történetét követi, akinek birtokába kerül egy természetfeletti erővel rendelkező füzet, a "Halállista", amelyet egy Ryuk nevű halálisten hagyott rá. A füzet birtokosaként bárkit meggyilkolhat, ha beleírja a nevét a lapok egyikére, csupán ismernie kell hozzá az arcát. Light ennek segítségével olyan világot akar teremteni, amelyben nem létezik gonosz, viszont egy idő után maga sem válogat az eszközök közül, ezért a rendőrség egy hihetetlen intelligens, ámde titokzatos nyomozó, L segítségét kéri, hogy megtalálják a köznép által Kirának hívott Lightot.

A Death Note adaptáció producerei Dan Lin, Doug Davidson, Roy Lee és Brian Witten lesznek és ez lesz a manga történetének első amerikai adaptációja. A dátum és szereplőgárda egyelőre ismeretlen.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.