Hirdetés

A Gyűrűk Ura filmek sztárjával erősít az A Gyűrűk Ura anime

|

Miranda Otto visszatér Éowynként, narrátora lesz a történetnek.

Hirdetés

Bár A Gyűrűk Ura sorozatos jogait megszerezte az Amazon, a filmek továbbra is a New Line Cinemánál, illetve a Warner Bros.-nál maradtak, utóbbi pedig még tavaly nyáron jelentette be, hogy egy a filmek előtt 250 évvel játszódó előzményfilmet fognak készíteni, méghozzá animeként. Februárban aztán megérkeztek az első képek a projektből, ami rögtön felkeltette az érdeklődésünket.

Hirdetés

Egy anime életében a következő nagy lépcsőfok a megvalósulás felé a szinkronhangok bejelentése, ami most végre megtörtént. Nagy meglepetésre a filmekig nyúlt vissza a produkció, ugyanis Miranda Otto, azaz Éowyn is tagja lesz a stábnak, ő fogja narrálni a történetet. Még nála is nagyobbat szól azonban Brian Cox érkezése, aki Pörölykezű Helmnek fogja kölcsönözni a hangját. További érkezők még Gaia Wise, Luke Pasqualino, Lorraine Ashbourne, Shaun Dooley, Yazdan Qafouri, Benjamin Wainwright, Laurence Ubong Williams, Michael Wildman, Jude Akuwudike, Bilal Hasna, illetve Janine Duvitski.

Pasqualino a történet főgonoszát, Wulfot fogja szinkronizálni, aki dúnföldiként akar bosszút állni a rohírokon az apja haláláért. Ennek érdekében egy totális háborút indít Rohan ellen, Helmnek pedig mindent meg kell tennie a népe megmentéséért.

A Kamijama Kendzsi (Blade Runner: Black Lotus) által rendezett The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim (A Gyűrűk Ura: A rohírok háborúja, szabadfordításban) nem holnap fog debütálni sajnos, ugyanis a legutóbbi információk alapján csak 2024-ben nézhetjük meg.

Mit szóltok a szinkron castinghoz?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.