Hirdetés

Animeként is megismerhetjük A Gyűrűk Ura előzményét, íme az első kép

|

A 2024-ben érkező The War of the Rohirrimre érdemes lesz odafigyelni azoknak is, akiket az Amazon élőszereplős projektje netán elriasztott volna.

Hirdetés

Még tavaly nyáron került bejelentésre, hogy a New Line Cinema és a Warner Bros Animation közösen egy A Gyűrűk Ura előzményfilmen dolgoznak, mely történetesen egy anime lesz. A The War of the Rohirrimre, azaz A rohírok háborújára keresztelt projekt 250 évvel a filmek eseményei előtt játszódik, és a Helm-szurdok történetét, valamint Pörölykezű Helm rohani király kalandjait fogja elmesélni.

Hirdetés

Bár a 2024-es premier egyelőre nagyon messzinek tűnik, a két közreműködő filmes cég egy szemkápráztató képet osztott meg a nagyérdeművel, melyben Edoras, Rohan fővárosának ostromát láthatjuk. A képen egy ostrom olifántot is láthatunk, valamint megszálló katonákat, akik valószínűleg nem orkok, hanem dúnföldiek lesznek. Az olifánt jelenléte miatt még valószínűbb, hogy a déli/haradi emberek dúnföldi fajtársaikkal fognak össze Rohan leigázásában, és nem orkokkal.

A gyűrűk urában a dúnföldiek Helm uralkodása idején szállták meg, és foglalták el egy időre Rohant. Ez a nép bár a mozis változatból kimaradt, A két torony bővített változatában szintén felbukkant, amikor Szarumán felhergelte őket Théoden király ellen - ez a film valószínűleg megmagyarázza, miért is lehetett őket ilyen könnyen rábeszélni, hogy forduljanak szembe Rohannal.

A Variety jóvoltából egy koncepciós rajz is az internetre került, ami még gyönyörűbb látképet biztosít az Edoras ostroma előtti pillanatokról.

A The War of The Rohirrimet Kamijama Kendzsi rendezi, aki nemrégiben a Blade Runner: Black Lotus rendezését vállalta el. Miután A Gyűrűk Ura játék- és filmes jogai nemrégiben eladósorba kerültek, arra lehet számítani, hogy amint ez a folyamat a végéhez ér, még több projekt fogja bemutatni Középfölde eddig ismeretlen tájait és korszakait.

Nektek, hogy tetszik az animéből megosztott kép?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.