Hirdetés

Összeszedtük a hét legérdekesebb Star Wars híreit

|

Új birodalmi lépegető, elképesztő teória Rey szüleiről és pletyka Yoda visszatéréséről. Ezek a hét legérdekesebb Star Wars hírei.

Hirdetés

Annyi minden történik mostanság Star Wars fronton, hogy könnyen elsiklik az ember egy-egy hír felett az információk áradatában. Bőven van pedig miről beszélni minden egyes héten, hiszen Az utolsó Jedik és a Han Solo film közeledtével egyre inkább kezdünk újra Star Wars lázban zsongani. Ennek fényében összeszedtük nektek az elmúlt néhány nap híreit, amelyek izgalmas infókat rejtegetnek a messzi-messzi galaxis rajongóinak számára.

Hirdetés

Leleplezték az új AT-AT-t és Csillagrombolót

Habár a 8. epizód következő előzeteséig még várnunk kell, ez nem jelenti azt, hogy ne húzogatnák előttünk a mézes madzagot a készítők. Most egy vadonatúj lépegetőt és egy csillagrombolót fedtek fel, amelyek sok részletükben hasonlítanak az eredetiekhez, de épp elég pimpelést kaptak ahhoz, hogy még menőbbek legyenek. A legszembetűnőbb változás, hogy ezeket a harci gépeket még több és még nagyobb fegyverekkel ruházták fel, úgyhogy már alig várjuk, hogy láthassuk hogyan zúz velük az Első Rend.

Ezt a karaktert alakíthatja Emilia Clarke a Han Solo filmben

Emilia Clarke lesz Rey anyukája? Nos, megvan rá az esély. A Han Solo film rendező cseréjének és újraforgatásainak talán legnagyobb hátulütője az, hogy Michael K. Williams karaktere teljesen kikerül a végső alkotásból. A színész a Vanity Fairnek adott interjút, mikor kicsúszott a száján, hogy az ő karakterének Han Solo és Emilia Clarke "Kira"-jához lett volna köze. A Making Star Wars szerint a karakter nevét valószínűleg "Kura"-nak kell ejteni. Az igazi hardcore rajongóknak feltűnhet, hogy ez ugyanaz a név, amelyen Rey-t is emlegették a Star Wars 7 korai fázisában. A kérdés tehát adott, ez a Kira lehet Rey anyukája? Indulhat a spekuláció.

Kiszivároghatott a Han Solo film hivatalos címe a LEGO-tól

Gyakorlatilag semmit sem tudunk arról, hogy mi lesz majd a Han Solo film hivatalos címe azon kívül, hogy a főszereplő neve valószínűleg benne lesz. Reménykedünk abban, hogy a Zsivány Egyes példájára az összes Star Wars spin-off film megkapja az "Egy Star Wars-történet" alcímet, ami most bebizonyosdni látszik. Kiszivárgott ugyanis egy LEGO katalógus, amiben pontosan ezt olvashatjuk: Han Solo: Egy Star Wars-történet. Hogy ez csupán munkacím-e, vagy valóban ez lesz a film végső címe nem tudjuk, de minden esetre örülnénk neki, ha így lenne.

Milyen hangjuk van a Porgoknak?

Először is mi a fenék azok a Porgok? Nos, ha nem olvastátok még azt a cikkünket, amiben részletesen írunk róluk, most röviden elmondom. Ők lesznek a következő film aktuális cukiságai, akik a jelek szerint nem csak aranyosak, hanem segítőkészek is. Legalábbis egy Porgot formázó plüssjáték erre enged következtetni, ugyanis a figura megnyomásakor a "Do it! Do it" azaz "Megtudod csinálni!" szavakat ismételgeti. Hogy ezzel Rey edzését segítik majd, vagy Chewbaccát ösztönzik arra, hogy egye meg őket még nem tudjuk.

Látni fogjuk Yodát Az utolsó Jedikben?

Már eddig is több jel utalt arra, hogy Yoda visszatér Az utolsó Jedikben. Frank Ozt látták a forgatáson, ahova feltehetőleg azért érkezett, hogy rögzítsék a hangját, illetve Yoda szobrokat is felfedeztek ezeken a helyszíneken. Most egy új plüss, amit a film kapcsán kezdtek forgalmazni tovább erősíti a gyanút, hogy Yoda benne lesz a Star Wars 8-ban, de ami még ennél is érdekesebb az az, hogy talán nem Erő szellemként. Hogyan is lehetséges ez? A karaktert biztosan nem fogják visszahozni a halálból, viszont flashbackeken keresztül, ennél is pontosabban Rey "Erőlátomásain" keresztül láthatjuk majd a Jedi mestert hús-vér formájában. Persze ez csak egy lehetőség. Nem kizárt, hogy Yoda továbbra is csupán Erő szellemként tér vissza, viszont elképzelhető, hogy a játékgyártó nem akart kék figurát kiadni ezért maradtak a karakter eredeti színeinél. Minden esetre az egyre biztosabbnak tűnik, hogy Yoda valóban benne lesz Az utolsó Jedikben és mi már alig várjuk a visszatérését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.