Hirdetés

A hihetetlen Hulk rendezője készítheti el a Bright folytatását

|

Valószínű, hogy Louis Leterrier rendezheti a 2017-es Netflix-film folytatását.

Hirdetés

Sem a lehúzó kritikák, sem az egekig felmarasztaló vélemények nem mérvadóak jelen esetben, hiszen David Ayer 2017-ben debütált filmje, a Bright valahol a kettő között mozog. A Kiképzés írója és Az utolsó műszak vagy éppen a Harag rendezője fogta a számára jól bevált rendőrduó sztorit és átemelte az egészet egy fantasy világba, ahol tündérek, orkok meg miegymás lényeg tengetik mindennapjaikat. Az, hogy mindebből szükséges-e egy második rész, már más kérdés, mindenesetre egy nemrég érkezett híresztelés szerint a 2008-as A hihetetlen Hulk rendezőjét szemelték ki a rendezői székbe.

Hirdetés

Louis Leterrier neve sokaknak nem mondhat semmit, még annak ellenére sem, hogy ő dirigálta le az első A szállító-filmet, a Szemfényvesztőket, a fentebb emlegetett A hihetetlen Hulkot vagy a Netflixszel együttműködve A Sötét Kristály - Az ellenállás kora teljes első évadját. Nincs kiforrott, egyedi stílusa, átlagos iparosnak számít, és lehetséges, pont emiatt ajánlották fel neki a Bright 2 rendezését. A Variety is megerősítette, hogy habár mindez még nem hivatalos, róla beszélnek a legtöbbet a fejesek, ha zöld utat kap a folytatás, amelyben természetesen visszatérne Will Smith és Joel Edgerton párosa.

Ti mit gondoltok, jó ötlet lenne Leterriert leszerződtetni, vagy ti más rendezőnek adnátok ezt a lehetőséget?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.