Hirdetés

A holnap határa 2-t a rajongók lobbizták ki

|

A folytatásra visszatérő rendező, Doug Liman szerint a Tom Cruise-os sci-fi második felvonása nem valósulhatott volna meg a rajongók kitartása nélkül.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy Doug Liman valóban készen áll arra, hogy pályafutása során először egy folytatás is bekerüljön a rezüméjébe.

Hirdetés

A Bourne-rejtély és A holnap határa direktora már biztosan beül a direktori székbe A holnap határa 2-re, ami majd a Live Die Repeat and Repeat (Élj, halj meg, majd újra és újra) címre fog hallgatni, és azt is elárulta, hogy miért adta végül a nevét a projekthez.

"Eredetileg nem terveztem folytatni A holnap határát. Egyáltalán nem vagyok a folytatások híve, inkább új dolgokat és helyeket szeretek felfedezni. Azonban egy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami teljesen forradalmi lesz más folytatásokhoz képest. Annyira újszerű és szórakoztató a történet! Egyébként meg csak azért kezdtünk el beszélgetni egy lehetséges folytatásról, mert a rajongók egyszerűen imádták az első filmet, és folyton érkeztek a kérdések a következő rész kapcsán. Hihetetlen mekkora szeretetet kapott A holnap határa. Korábban a Bourne-rejtély kapcsán is időnként hozzám jöttek emberek, és kérdezősködtek, de A holnap határa az első, ami rendszeresen kérdéseket szült az emberekben. Ezt a ragaszkodást tapasztalva az volt a minimum, hogy megnézzük, hogyan is lehetne folytatni a sztorit, és végül egy olyan ötlettel álltunk elő, amiről legszívesebben egész nap beszélnék."

A katasztrofális marketingnek köszönhetően a nézők igen csak későn kapcsoltak, így a 178 millióból készült film csupán 370.5 millió dollárt kaszált a mozipénztáraknál, ez az eredmény pedig nem győzte meg a Warner Bros.-t arról, hogy mindenképp folytatni kellene a sci-fit. A holnap határa jó híre azonban végül szétterjedt a nézők körében, és elhivatott rajongói bázis alakult ki, mely Doug Limant és a stúdiót is meggyőzte, hogy van alapja a második etapnak.

Ugyanakkor Liman azt is hozzátette, hogy senki se számítson harmadik részre sem tőle, sem mástól. A holnap határa 2 ugyanis lezárja az egész sztorit, nem hagy kiskapukat. Már csak az a kérdés, hogy mikor kezdődik el a forgatás, és hogy végül mikor kerül bemutatásra a folytatás. Tom Cruise természetesen visszatér majd a főszerepben, ugyanakkor ő most még a Mission: Impossible 6 forgatásán szerzett sérüléseiből épül felfelé. A kémsztori újabb felvonása után Cruise a Top Gun 2 forgatására lesz hivatalos, és utána talán jut ideje Limannel ismét együtt dolgozni - ez alsó hangon is még legalább 2 évet jelent, mire bármi kezdhetne körvonalazódni a projekt körül.

Ti mennyire vagytok bizakodóak a folytatást illetően?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.