Hirdetés

A holnap határa 2 tisztázni fogja az első rész befejezését

|

A holnap határának írója egy valamit megígért a folytatással kapcsolatban.

Hirdetés

Annak idején nem sokat vártunk A holnap határától, azonban a Doug Liman által rendezett 2014-es sci-fi ránk cáfolt, és egy meglepően izgalmas, egyedi és humoros sci-fi történetet kaptunk Tom Cruise és Emily Blunt főszereplésével. És bár a filmet a kritikusok is szerették, odahaza érthetetlen okok miatt elvérzett (a 178 milliós büdzséből mindössze 100-at sikerült visszahoznia), ám a nemzetközi piacnak hála sikerült nyereségessé tenni az alkotást, ezért a Warner Bros. berendelte a folytatást, mely az érdekes cím mellett egyszerre lesz előzmény és folytatás.

Hirdetés

A második résszel kapcsolatban tartott nemrég egy kérdezz-feleleket a Twitteren az első részt író Christopher McQuarrie, ahol röviden, de válaszolt néhány kérdésre, melyek közül az egyikben megígérte, hogy az első rész végét is megmagyarázzák majd a folytatásban:

Aki nem emlékezne rá: a film úgy ért véget, hogy Cage (Tom Cruise karaktere)  sikeresen legyilkolta az Omegát, akinek a vérétől ismét visszaugrott az időben, de ezúttal kicsit korábbra, és megtudhattuk, hogy az emberiség egy Párizsból induló energiahullám miatt (azaz az Omega jövőbeli halálának köszönhetően) győzött. Cage ezt követően elment arra a bázisra, ahol minden reggel újrakezdhette a napot, és felkereste Emily Blunt karakterét, Ritát, aki a végső küldetésben szintén feláldozta magát. Kiváncsian várjuk a magyarázatot (többek között arra is, hogy miért is ugrott ezúttal ennyivel nagyobbat vissza az időben Cage?), valamint a filmet is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.