Hirdetés

Hivatalos: jön A holnap határa folytatása!

|

A Warner Bros. végre zöld utat adott a második résznek, Tom Cruise ismét átélheti újra meg újra ugyanazt a napot.

Hirdetés

Bár Doug Liman 2014-es sci-fije nem robbantott kasszákat, azért nem nevezhető bukásnak, ugyanis a nemzetközi bevételek megmentették a kudarctól, ráadásul a közvélemény és a kritikusok is nagyon kedvelték. Már a premier után arról érkeztek az információk, hogy a film főszereplőjének, Tom Cruise-nak tervei vannak a folytatásra, amelyet egyszerre terveztek folytatásnak és előzménynek. Telt-múlt az idő és bár továbbra is kaptuk a nyilatkozatokat a második felvonással kapcsolatban - például megerősítve Emily Blunt visszatérését és hogy tisztázni fogják az első rész befejezését -, ám egy ilyen illusztris stábot nem egyszerű újra összehozni. Időközben Liman elkészítette a Barry Seal: A beszállítót (szintén Cruise-zal) és a Chaos Walkingot, Emily Blunt és Cruise pedig ki sem látszottak a munkából, ráadásul hiába volt már egy forgatókönyv, azt újra kellett írni

Hirdetés

Nem volt tehát egyszerű a helyzet, azonban a The Hollywood Reporter információi szerint a Warner Bros. végre rábólintott a Live Die Repeat and Repeat címre hallgató folytatás munkálataira, a forgatókönyv végső változatát a nem túl bizalomgerjesztő renoméval rendelkező Matthew Robinson (Monster Trucks) fogja elkészíteni és ha elnyeri a tetszésüket a sokadjára átírt szkript, akkor Doug Liman mellett Tom Cruise és Emily Blunt visszatérésére is számíthatunk.

A viharfelhők még nem vonultak el a projekt fölül, hiszen Robinson már a forgatókönyv harmadik változatát készíti el Jez Butterworth, illetve Joe Shrapnel és Anna Waterhouse írása után, ráadásul nem lesz egyszerű összehozni Liman, Cruise és Blunt időbeosztását sem. Bizakodunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.