Hirdetés

A hunokból csinál szuperhőst ez a magyar kisfilm

|

Záhonyi Andor CGI videója mindenkinek mosolyt csalhat az arcára.

Hirdetés

A The Hun címre keresztelt kisfilm azzal a már évek óta dédelgetett ötlettel állt elő, hogy milyen lenne egy olyan szuperhősmozi, aminek fő- és címszereplője magyar származású lenne. Nyilvánvalóan kis hazánkban a filmgyártás nem fog előrukkolni egy Marvel-DC szintű alkotással (még ha lehetősége is lenne rá, akkor sem), és Záhonyi Andor rendezése is egy megmosolyogtató kikacsintás csupán - de annak valami végtelenül király. Ha hasonlítani kellene valamihez, akkor sokunknak a szintén poénból készült Kung Fury juthat az eszébe. Csak jelen esetben nem robotvelociraptorokat, hanem robotlovakat csodálhatunk meg.

 

Hirdetés

A The Hun egy mindössze kétperces kis előzetes egy nem létező filmhez, amit Záhonyi a TheCGBros égisze alatt hozott össze. A sztori egy hun szuperhőst mutat be, aki értelemszerűen egy robotlovon hátrafelé nyilaz egy óriás T-rex szerű mutáns Godzilla-féle szörnyet. Nem, nem viccelünk. Ezt az egész videót tekinthetjük egy prezentációnak is, hogy ezek a srácok kevés ráfordítással milyen minőségű munkákat tudnak kiadni a kezükből. Remélhetőleg felkarolja őket egy nagyobb stúdió, és akkor már nagyobb produkciókon is tudnak dolgozni. 

Ti mit szólnátok egy hun szuperhőshöz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.