Hirdetés

A Jackass Forever következő előzetese az új arcokra fókuszál

|

Már nem kell sokáig várnunk, hogy megismerkedhessünk velük.

Hirdetés

Régóta húzódik a Jackass Forever bemutatója, eredetileg már tavaly márciusban a mozikba került volna, de a sérülések, Bam Margera botránya, illetve kirúgása és persze a járványhelyzet miatt csak tolódott a premier. Ha nem jön közbe semmi, Amerikában február 4-től láthatják az emberek a filmet, úgyhogy reméljük, hamarosan hozzánk is megérkeznek kedvenc vadbarmaink.

Hirdetés

Addig is itt a legújabb előzetes, mely az új jövevényekre koncentrál. Vitathatatlan, hogy Johnny Knoxville és barátai öregszenek, így nem árt némi vérfrissítés a tagok közt. Bár a kemény mag megmaradt, de a banda kiegészült néhány másik arccal. Jasper az első fekete, míg Rachel Wolfson az első női tag, a trailert látva pedig ők is aktívan kivették a részüket a mutatványokból. A régi visszatérők mellett, mint Spike Jonze és Tony Hawk, olyan sztárok tűnek még fel a filmben, mint Machine Gun Kelly, Tyler the Creator vagy Eric André.

Reméljük, hogy mind ép bőrrel megússzák, mindenesetre mi jókat fogunk nevetni rajtuk.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.