Hirdetés

A két főszereplő közös fotóval jelezte, hogy forog Az Úr sötét anyagai 3. évadja

|

Ezúttal a trilógia legnagyszabásúbb darabját fogják feldolgozni.

Hirdetés

Miután a 2007-es Az arany iránytű csúfosan megbukott, a BBC és az HBO közösen vágta bele a fejszéjét a díjnyertes könyvtrilógia adaptálásába, ám ezúttal már sorozat formájában, ami lehetővé tette a komplexebb cselekményvezetést és a regényekben érintett témák mélyebb bemutatását. A recept bevált, ugyanis két sikeres évadot követően elkészül a harmadik etap is, ami az Északi fény / Az arany iránytű és A titokzatos kés után ezúttal értelemszerűen a trilógia zárókötetét, A borostyán látcsőt fogja feldolgozni, ami messze a legkomplexebb a sorozatban.

Hirdetés

A forgatás a napokban vette kezdetét, amit a két főszereplő, Dafne Keen (Lyra) és Amir Wilson (Will) egy közös fényképpel hozott tudomásunkra, csapóval a kezükben. Lyra és WIll mellett természetesen a korábbi évadok főbb szereplői egyaránt visszatérnek a lezárásra, így többek között Ruth Wilson (Mrs. Coulter), Simone Kirby (Mary Malone), Will Keen (Father McPhail), Jade Anouka (Ruta Skadi), Ruta Gedminstas (Serafina Pekkala) és James McAvoy (Lord Asriel) is látható lesz, utóbbi jelenléte pedig - még ha a mű ismeretében nem is meglepő - különösen örvendetes a második évados meghiúsult epizódja miatt.

A visszatérők mellett a szereplőgárdához több új színész is csatlakozott: Adewale Akinnuoye-Agbaje (Suicide Squad - Öngyilkos osztag) Ogunwe parancsnokként, Jamie Ward (Tyrant - A vér kötelez) Gomez atyaként, Amber Fitzgerald-Woolfe Amaként, végezetül Kobna Holdbrook-Smith (Zack Snyder: Az Igazság Ligája), Simon Harrison (Senkiföldje) és Chipo Chung (Into the Badlands) pedig a Balthamos, Baruch és Xaphania néven ismert lázadó angyalokként.

A bemutatódátumról vélhetően még korai lenne beszélni, hiszen ha A borostyán látcsőt a korábbiakhoz hasonló hűséggel fogják a készítők adaptálni, akkor a vizuális effektekért felelős csapatra legalább annyi munka vár, mint a stábra a fizikai forgatáson.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.