Hirdetés

A Kingsman rendezője Henry Cavillt választaná James Bond szerepére

|

Matthew Vaughn, a Kingsman filmek írója és rendezője szívesen látná Henry Cavillt a 007-es ügynök bőrében. Superman és Geralt után nem lenne ez már sok?

Hirdetés

A rengeteg csúszás után a héten már tényleg mozikba kerül a Kingsman filmek előzménytörténete, a King's Man: A kezdetek. Ennek kapcsán egy kerekasztal-beszélgetésen a film írója és rendezője, Matthew Vaughn (akinek a nevéhez olyan rendezői munkák kötődnek, mint a Ha/Ver és az X-Men: Az elsők) egy interjúban arról beszélt, hogy szívesen látná Henry Cavillt James Bondként.

Hirdetés

Majd három éve írtunk is róla, hogy maga Henry Cavill is szívesen eljátszaná James Bondot. Amilyen népszerű a szerep, sorra jelentkeznek a színészek, illetve röppennek fel a pletykák, ki bújhatna a híres brit ügynök bőrébe, legutóbb Dwayne Johson adta le önéletrajzát a melóhoz. Matthew Vaughn szerint Cavill a Bond szerepre született, hiszen a készülő filmje, az Argylle forgatásán is látta, mire képes:

Szeretem James Bondot, egyértelmű, hogy hatalmas hatással volt rám... na várjatok csak, míg megnézitek az Argyle-t. Bizony, Henry Cavill az az ember, aki Bond eljátszására született. Majd ha meglátjátok, hogy milyen ebben a filmben... Arra gondoltam: "Azta, ez a fickó minden, amilyen James Bondot szerettünk volna, vagy szeretnénk, hogy legyen."

Az Argylle című film, amit Vaughn említ az egyik még be nem mutatott filmje, amiben Henry Cavill mellett olyan sztárok is felsorakoznak, mint Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O'Hara, John Cena és Samuel L. Jackson.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.