Hirdetés

Henry Cavill szeretne lenni a következő James Bond

|

Elképesztő mutatványokkal gazdagítaná Cavill James Bond világát, ha valaha megkapná a 007-es szerepét.

Hirdetés

Daniel Craig napjai James Bondként meg vannak számlálva. A színészt így is nehéz volt meggyőzni, hogy térjen vissza ötödjére, de Danny Boyle vezetésével elvállalt még egy utolsó küldetést. Hogy őt követően ki léphet a legvagányabb kém szerepébe még nem ismert, de rajongói vágyálmok már születtek.

Hirdetés

Idris Elba és Charlize Theron nevei is felbukkantak már a potenciálás utódok listáján, de Henry Cavill épp olyan elkelő helyet foglal el az esélyesek között. A színész megpróbálkozott már a kémkedéssel Az U.N.C.L.E. emberében és most a Mission: Impossible - Utóhatásba is bizonyíthat. A Yahoo UK-nek adott interjújában elárulta, hogy úgy érzi felkészült Bond szerepére.

Természetesen nagyon szeretném megkapni a szerepet. Élveznék Bond bőrébe bújni. Ráadásul brit, szóval menő is. Most, hogy megkaptam a Mission: Impossible kiképzésemet, szerintem jöhetnek a nagyobb és durvább mutatványok is. Nem mintha az eddigiek nem lettek volna elég látványosak, de nagyszerű lenne, ha átvihetném  egy Bond filmbe mindazt, amit itt elsajátítottam. Szeretnék egy brit karaktert eljátszani. Nem sűrűn van erre alkalmam. Szóval igen, megtisztelne a lehetőség és, ha felkérnének akkor igent mondanék."

Az Utóhatás első reakciói kifejezetten pozitívak voltak és fantaszikusnak nevezték Cavillt ennek a CIA ügynöknek a szerepében. Cavill egyszerre tudná hozni Bond lazaságát és a fegyverkezeléshez való taktikai érzékét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.