Hirdetés

Dwayne Johson máris bejelentkezett a következő James Bondnak

|

A színésznek pedig egy egészen személyes oka is van a meglepő kijelentés mögött.

Hirdetés

Miután a Nincs idő meghalni hivatalosan is pontot tett a Daniel Craig-féle James Bond-éra végére, vannak akik már most azt találgatják, hogy legközelebb vajon ki kapja majd meg a lehetőséget arra, hogy ő legyen a következő 007-es ügynök. Habár a producerek korábban határozottan kijelentették, miszerint részükről egyelőre ne is várjunk a hivatalos bejelentésre, azonban ez nem akadályozta meg korunk egyik legnagyobb filmsztárját, a manapság a Vin Diesellel való balhéjuk miatt reflektorfényben került Dwayne "The Rock" Johnson-t, hogy máris bejelentkezzen a soron következő James Bondnak.

Hirdetés

Johnson egy az Esquire magazinnak készült videóban hozta szóba, hogy a családi hagyományt folytatva, szívesen részt vállalna a franchise-ban, méghozzá kapásból a sármos titkos ügynök szerepében. A színész nagyapja, Peter Maiva ugyanis az 1967-es ötödik Sean Connery-féle Bond moziban, a Csak kétszer élszben alakította a film egyik antagonistáját. Johnson elmondta, hogy bár szerinte nagyon menő volt, hogy a nagyapjának lehetősége nyílt szerepelnie egy Bond filmben, ő a maga részéről, ha nem muszáj, akkor nem feltétlen alakítana Bond gonoszt, és továbbra is megmaradna James Bond szerepénél (persze ehhez a producereknek is lenne egy-két szavuk, akik elsősorban brit színészt keresnek a karakterhez, Johnson pedig amerikai).

A videó alapján persze teljesen nyilvánvaló, hogy a Szikla nem feltétlenül gondolta komolyan a mondandóját, viszont remélhetőleg a színész idővel meggondolja magát a Bond gonoszokkal kapcsolatos kijelentése kapcsán, elvégre, ha valaki, akkor ő valóban érdekes választás lehetne egy kissé túltolt, de rendkívül szórakoztató Bond ellenlábas szerepére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.