Hirdetés

A koronavírus miatt felfüggesztették a Shang-Chi film forgatását

|

A Marvel és a Disney a rendező miatt leállította az ázsiai harcművészre fókuszáló film felvételeit.

Hirdetés

További produkciókat emészt fel a már hazánkban is terjedő COVID-19, azaz ismertebb nevén a koronavírus. Nem elég, hogy olyan régóta várt filmek premierjét halasztották el az év második felére, mint a 007 - Nincs idő meghalni, a Mulan vagy éppen a mostohasorsú Az új mutánsok, de egyelőre késznek nem mondható alkotások is a járvány terjedésének áldozatul estek. Jelenleg a Marvel stúdió egyik legizgalmasabb filmjét, az ázsiai kultúrájú Shang-Chit is felfüggesztették, elsősorban a rendező egészségügyi lépései miatt.

Hirdetés

A film direktora, Destin Daniel Cretton (akinek olyan valóban figyelmet érdemlő alkotásokból ismerhetjük a nevét, mint az Átmeneti állomás, Az üvegpalota vagy éppen a Just Mercy) önkéntesen vizsgálatra ment orvosa tanácsára, hiszen nem elég, hogy Ausztráliában forgat a stábbal, de nemrégiben született meg a gyermeke. Főleg az utóbbi elegendő indoknak bizonyult, hogy önkéntes karanténba vonuljon, amit mind a Marvel, mind pedig a Disney megértett, így Cretton révén leállították egy időre a munkálatokat. Elmondásuk szerint megvárják a teszteredményeket, és a stábot is buzdítják a vizsgálatra.

A Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings elviekben jövő februárban érkezne a mozikba, de a vírus miatt egyelőre kérdéses, hogy mi lesz ebből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.