Hirdetés

Elhalasztották a Mulan és Az új mutánsok bemutatóját is a koronavírus miatt

|

Szegény mutánst az ág is húzza, avagy a Disney is beállt a sorba a premierek halasztását illetően.

Hirdetés

Teljesen kiürülni látszik a tavaszi mozis szezon a koronavírus miatt, hiszen lassan nem marad film, amit moziba mernének küldeni a stúdiók az elkövetkezendő hetekben. A Nincs idő meghalni, Nyúl Péter 2., Halálos iramban 9., Hang nélkül 2. után ugyanis a Disney is hasonló lépésre szánta el magát, és bejelentette, hogy három nagy bemutatójának premierjét is elhalasztja. 

Hirdetés

Ennek értelmében a március 26-ra tervezett Mulan, az április 2-án esedékes Az új mutánsok és az április 17-re kitűzött Antlers című horrorfilm is kikerült a mozis naptárból. Ezek közül egyértelműen Az új mutánsok helyzete az, ami a leginkább elszomorító, hiszen az X-Men világában játszódó horror immáron negyedszerre kerül halasztásra: a filmet még 2017-ben forgatták le, és az eredeti premierje 2018. április 13-án lett volna. Innen halasztották el először 2019. február 22-re, hogy elkerüljék a Deadpool 2-t, majd onnan 2019. augusztus 2-re a Sötét Főnix miatt, végül pedig idén április tűnt a végső időpontnak a Disney-Fox összeolvadása után.

Az értesülések szerint mindhárom film premierjére még idén számíthatunk, de jelenleg pontosan még a stúdió sem tudja, hogy mikor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.