Hirdetés

A koronavírusról rendez filmet Phil Lord és Chris Miller

|

A 2014-es 22 Jump Street óta nem ültek rendezői székben. Éppen ideje.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint Phil Lord és Chistopher Miller készítik a következő járványfilmet. Bár a Doug Liman által jegyzett Karantén meló a tökéletes példája annak, hogy hanyagolni kéne a témát, A Lego kaland és a Jump Street-filmek nagyatyjai eddig még nem okoztak csalódást, ezt legutóbb a Mitchellék a gépek ellen című animációs filmmel bizonyították. 

Hirdetés

Az egyelőre premierdátum nélküli film Michael Lewis (A nagy dobás) könyvét, a The Premonition: A Pandemic Story-t (magyarra fordítva: Előjel: Egy világjárvány története) dolgozza fel, amiben egy biokémikus, egy egészségügyi dolgozó és a Fehér Ház egyik alkalmazottja próbálnak az akkor még az emberek által rendkívül alábecsült vírusra felkészülni.

A produceri feladatokat Amy Pascal (Pascal Pictures) és Rachel O'Connor látják majd el, de a stáb további tagjairól, úgymint a forgatókönyvíró(k)ról vagy a színészekről nincs hír egyelőre. Lord és Miller rendezői kreditje viszont már szinte biztosnak vehető, de az Andy Weir-könyvadaptáció, a Project Hail Mary (Ryan Goshling főszereplésével) után fognak a The Premonition forgatási munkálataiba belekezdeni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.