Hirdetés

A lány a pókhálóban - svéd sztár váltja Daniel Craiget

|

Kiderült, hogy ki alakítja Mikael Blomkvistet. Nem annyira ismert, mint Daniel Craig vagy Michael Nyqvist, de épp a közelmúltban bizonyította tehetségét.

Hirdetés

Stieg Larsson Millenium-trilógiája a 21. század egyik legjobb thrillerkötete, melynek emblematikus első részét, a Tetovált lányt nemcsak maguk a svédek, de még Hollywood is feldolgozta, ráadásul nem kisebb ember, mint David Fincher irányítása alatt. Az író sajnos 2004-ben elhunyt, de egy lelkes oknyomozó újságíró, David Lagercrantz úgy gondolta, hogy tovább görgeti Lisbeth Salander és Mikael Blomkvist történetét, és megajándékozza még pár kötettel a rajongókat. Ennek első etapja lenne A lány a pókhálóban, melyet a Sony nemsoká a nagyképernyőre viszi.

Hirdetés

A Sony Fincher feldolgozását venné alapul, de egy furcsa húzással átugraná a Tetovált lány után következő két történetfolytatást, és egyből A lány a pókhálóban folytatná az első részt. A tervek szerint a film 2018 őszén jelenik majd meg Fede Alvarez (Vaksötét, Gonosz halott) rendezésében, melyet később a The Girl Who Takes an Eye for an Eye követ, ha minden jól alakul. Lisbeth Salander főszerepére Claire Foy jelentkezett be, és egészen idáig kérdéses volt Mikael Blomkvist megformálójának személye. Friss értesülések szerint a Borg McEnroe filmben nemzetközi nevet szerzett Sverrir Gudnason (a képen) alakítja majd az újságírót, leváltva ezzel Daniel Craiget.

A történet szerint Blomkvistnek ismét gatyába kell ráznia újságát, a Milleniumot, és ekkor egy új ügy hullik majd az ölébe. A szálak Amerikába vezetik őt, ahol Lisbeth és Mikael útja újra kereszteződni fog egy nemzetközi perpatvar következtében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.