Hirdetés

Megvan az új tetovált lány!

|

Végre megtalálták, ki lesz a harmadik Lisbeth Salander. Úgy kellett, mint egy falat kenyér.

Hirdetés

Stieg Larsson Millenium-trilógiája több feldolgozást is kapott már: a svédek megcsinálták mindhárom könyv filmváltozatát Michael Nyqvist és Noomi Rapace főszereplésével, az első rész, A tetovált lány amerikai változata pedig Rooney Mara és Daniel Craig nevével fémjelezve került a mozikba 2011-ben. Utóbbi folytatására sok huzavona után végül nem került sor, de ez nem jelenti azt, hogy nem láthatjuk újra a vásznon Lisbeth Salandert.

Hirdetés

Mivel Stieg Larsson sajnos elhunyt 2004-ben, David Lagercrantz folytatta a Millenium-regényeket: már kettőt is írt hozzá. A Sony Pictures pedig úgy gondolta, hogy akkor már inkább a Lagercrantz-féle könyveket adaptálnák a továbbiakban. Már hónapok óta pletykálták, hogy Noomi Rapace és Rooney Mara után a minap Emmy-díjat nyert Claire Foy (The Crown, A kertbérlő, Crossbones, Sérült lelkek) lehet a következő Lisbeth Salander - most azonban már hivatalos! 

A filmet a Vaksötéttel és az Evil Dead franchise-zal nagy sikereket elérő Fede Alvarez vette kezelésbe, aki a Steven Knighttal és Jay Basuval közös forgatókönyvéből dolgozik, amely a The Girl in the Spider's Web nevezetű kötetet veszi alapul. A forgatás januárban indulhat Berlinben és Stockholmban, a premierre 2018. október 19-én számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.